Två ovanliga nyheter i materialförrådet

På somrarna gör vi exakt samma sak år efter år nuförtiden. Det är härligt. Det är en tur till svärföräldrarna i Göteborg, en till Tidans loppis, en till loppis i Eggby, minst en tur till varje badsjö i närheten, en heldag på Mösseberg inklusive Falbygdens ost egen ostaffär. Vad vi än gör så finns tankarna med – finns något här som går att sy något av?? Och håller man ögonen öppna så hittar man. Vad sägs t.ex. om ett pennfodral sytt av 20 dragkedjor för 19 kr i ostaffärens något otippade presentavdelning!? Jag slog till och sprättade isär dem. Billiga dragkedjor! Bra att ha på väskor mm.

För de som gör mer långväga sommarresor – som min kollega och tillika världspresident för en barnrättsorganisation – går utflykterna till andra världsdelar istället. Jag sydde lite till henne för ett tag sedan och sa att istället för pengar kunde hon få betala genom att hålla span på tygaffärer under sin kommande kinaresa. Detta köpte hon till mig och det kom med posten idag:SidenFjäril Sidentyg från ShanghaiDragkedjorDragkedjor från Falköping

Sommaren är härlig! Man vet att semestern har börjat ge utslag när man kommer att tänka på höstens utmaningar och spontant tänker ”äh, det löser sig”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s